Obert el procés participatiu per incloure la targeta moneder al Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials

Divendres, 3 d'agost de 2018 a les 14:00

A partir del proper any, l’Ajuntament posarà en marxa la targeta moneder d’impacte social, un nou recurs per a persones en situació de pobresa o vulnerabilitat social que s’incorporarà als ajuts econòmics per a alimentació i productes de primera necessitat que atorguen els serveis socials municipals. La seva tramitació requereix la modificació del Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials i, per aquest motiu, s’ha obert un procés de participació ciutadana al web municipal.

Fins al proper 23 d’agost, els ciutadans, organitzacions i associacions que ho considerin, poden fer arribar les seves opinions i suggeriments, mitjançant correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat. La memòria explicativa es pot consultar a http://www.sesrovires.cat/media/repository/documentacio/memoria_targeta_moneder.pdf

La targeta moneder d’impacte social, que la regidoria de Benestar Social preveu implementar l’any vinent, complementarà el Banc d’Aliments i permetrà als usuaris disposar d’altres productes com menjar fresc, productes de farmàcia, entre d’altres. L’ús de la targeta quedarà regulat en el Reglament Municipal per a la prestació d’ajuts socials que cal modificar.

Darrera actualització: 03.08.2018 | 14:58