S’obre el procés participatiu per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l’Any

Dilluns, 22 de gener de 2018 a les 09:00

L’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament convoca una nova edició dels premis Sesrovirencs de l’Any. Un any més, la convocatòria s’obre a la participació del teixit associatiu local que pot presentar candidats en les diverses categories dels guardons: persona, entitat i activitat.  El període de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer.

Els premis Sesrovirencs de l’Any s’atorguen des del 2001 i són un reconeixement a aquelles persones, activitats i entitats sesrovirenques que hagin destacat per algun motiu rellevant l’any anterior al lliurament dels premis.

L’Ajuntament ha fet arribar a les entitats la documentació per poder presentar les candidatures que es poden lliurar fins al 28 de febrer, tant presencialment al SIAC com per correu electrònic a amillbe@sesrovires.cat. Les propostes presentades es lliuraran a la Comissió Sesrovirencs de l’Any. Moltes de les candidatures aportades per les entitats en les darreres edicions han estat finalment guanyadores en les divereses categories.

L’acte de lliurament dels Premis Sesrovirencs de l’Any tindrà lloc el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, al Casino.

Darrera actualització: 22.01.2018 | 09:26