Reunió d'alcaldes de municipis del Baix Llobregat Nord amb PIMEC per dinamitzar les economies locals

Dijous, 23 de febrer de 2017 a les 16:18

Els alcaldes i alcaldesses del Patronat de la Fundació FIL s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament d’Abrera amb representants de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el teixit empresarial de pimes i autònoms als municipis d’Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató.

El Patronat de la Fundació d’Inserció laboral (FIL) està format pel seu president, l’alcalde d’Espareguera, Eduard Rivas; l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón; l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Carme Rallo; i l’alcalde de Collbató, Miquel Solà. Els cinc s’han reunit aquest matí amb representants de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet: el president, Ramon Pons, el Delegat Territorial, Agustí Miró, la coordinadora de comerç, Amparo Vinaja, i el membre de la Comissió Executiva, Xavier Mas.

Treball conjunt
L'objectiu de la reunió ha estat obrir vies de col·laboració entre els cinc municipis i la patronal PIMEC per establir un conveni de promoció econòmica i treballar de forma conjunta en el desenvolupament del petit i mitjà comerç als municipis i potenciar el teixit empresarial. La trobada ha estat una primera presa de contacte. Properament es realitzaran reunions de caire tècnic i polític on es valorarà com la PIMEC pot dinamitzar el comerç i les empreses dels cinc municipis.

Els alcaldes i alcaldesses d’aquestes cinc poblacions treballen de forma conjunta des de fa un any i mig en el Patronat de la Fundació d’Inserció Laboral (FIL) per garantir la continuïtat de l’objectiu social de la Fundació FIL.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 16:58