Arriba el Supermes del Baix Llobregat amb promocions per al turisme familiar, també a Sant Esteve

Divendres, 29 de març de 2019 a les 13:30

Quatre actius turístics de Sant Esteve participen en el Supermes del Baix Llobregat, una campanya amb més d’un centenar de propostes d’activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia amb interessants descomptes, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

L'Estudi d'art Tinta i Vi, l'Hotel Barcelona Golf, les bodegues Ca n‘Estella i el Club de golf ofereixen interessants propostes de turisme familiar en el marc d’aqusta tercera edició del Supermes que té lloc durant el mes d’abril. 

Festa inaugural
Enguany, i per primera vegada, se celebrarà una gran festa d’obertura adreçada a les famílies, que tindrà lloc el diumenge 31 de març al Parc de Can Mercader de Cornellà. Acollirà una matinal plena d’activitats amb tallers, música, el trenet del parc i l’actuació de Reggae per Xics.
En total el Supermes ofereix activitats exclusives i descomptes amb més de 150 activitats i promocions d'empreses i entitats turístiques de la comarca. són un . La tercera edició del Supermes presenta un mes sencer de propostes destinades al turisme familiar, 
Per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions i/o comprar les activitats directament on-line. 

Es busca la Superfamília
A banda de les activitats, el Supermes organtiza un concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília, que podrà gaudir d’un cap de setmana a la comarca amb activitats, àpats i allotjament inclosos. Per participar-hi, les famílies han de compartir les seves experiències del SuperMes a les xarxes, i un cop finalitzi la campanya, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat realitzarà el sorteig. 

Pintem amb Vi a la Puput Punxetes i a la nostra Comarca!
http://elsupermes.cat/promocio.php?id=48/
Hotel Barcelona Golf
http://elsupermes.cat/promocio.php?id=100/
Esmorzar de pagès a Ca n'Estella
http://elsupermes.cat/promocio.php?id=101/
Curs d´iniciació al golf gratuït
http://elsupermes.cat/promocio.php?id=44/
 

Darrera actualització: 29.03.2019 | 14:15