Obertes les inscripcions a la 6a Fira de Nadal

Dilluns, 13 de novembre de 2017 a les 11:00

Des d’avui i fins al proper 24 de novembre estan obertes les inscripcions per participar a la 6a Fira de Nadal que tindrà lloc a Sant Esteve el dissabte 2 de desembre. Aquesta fita comercial està oberta a la participació de comerciants, particulars, entitats i artesans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal www.sesrovires.cat i al SIAC de l’Ajuntament.

En la sol·licitud d’inscripció han de constar els dades de contacte i una descripció del material a vendre. En cas de comercialitzar productes alimentaris cal presentar el carnet de manipulador d’aliments. La quota d’inscripció és de 6 euros si no es requereix material, de 20 euros amb servei de taula i dues cadires, i de 25 euros si es necessita punt de llum.

La Fira de Nadal és una bona oportunitat per adquirir productes nadalencs com objectes d’artesania i alimentació. L’edició d’enguany presenta com a novetats, d’una banda, el canvi d’ubicació, ja que el recinte es desplaça a la zona del carrer de Pau Costas, Porxos del Centre Cívic i l’aparcament del Casino, i de l’altra,  l’ampliació de l’activitat també a la tarda. La fira es podrà visitar de les 10.30 h fins a les 20.00 h.

La Fira de Nadal és una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en col·laboració amb la regidoria de Cultura.

NORMATIVA FUNCIONAMENT FIRA NADAL 2017

FORMULARI INSCRIPCIÓ FIRA

Darrera actualització: 13.11.2017 | 12:55