Comencen els treballs per renovar l’enllumenat de l’avinguda Vallserrat

Dilluns, 6 d'agost de 2018 a les 00:00

Avui s’han iniciat els treballs per executar el projecte de renovació de l’enllumenat públic de l’avinguda Vallserrat, en el tram comprès entre el camp de futbol i la Llar d’Infants La Ginesta. La primera actuació és la substitució de cablejat soterrat de la part esquerra del vial, la qual cosa permetrà donar llum a l‘avinguda, de manera provisional, a finals d’aquesta setmana.

L’objectiu d’aquesta primera actuació és poder posar en servei l’enllumenat públic, tot i que el nivell d’il·luminació no serà el definitiu. Cal recordar que el projecte preveu la substitució de la l’actual lluminària de vapor de sodi per LED.

A partir del 20 d’agost està prevista una segona actuació que inclou l’obertura de rases i la retirada dels fanals del lateral dret de l’avinguda, guanyant espai per a la mobilitat i afavorint-ne l’accessibilitat. El projecte s’ha de completar al setembre amb el muntatge de 16 lluminàries LED a la vorera esquerra. L’opció LED permetrà garantir el nivell lumínic establert en el Pla Director d’Enllumenat de Sant Esteve Sesrovires i millorar en eficiència energètica.

 

Darrera actualització: 06.08.2018 | 14:42