El polígon de Can Margarit es consolida amb la implantació d'un nou desenvolupament industrial i logístic

Dimecres, 1 de febrer de 2017 a les 08:56

Avui el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carme Rallo, han presidit l’acte de col·locació de la primera pedra de Can Margarit III Logistics Centre, un nou desenvolupament industrial i logístic impulsat pel grup Goodman en el polígon de Can Margarit i que acollirà l’empresa d’abast internacional Leventon. Amb la implantació d’aquesta companyia, el polígon de Can Margarit dóna un nou pas per convertir-se en un dels motors econòmics de la comarca i permetrà afavorir l’economia local, la creació de llocs de feina i el necessari desdoblament de la carretera B-224. A l’acte de col•locació de la primera pedra, el conseller i l’alcaldessa han estat acompanyats per Francesc Cuxart, conseller delegat de Leventon, Ignacio García Cuenca, country manager de Goodman a Espanya i el diputat d’Urbanisme Josep Ramon Mut.

Can Margarit
El sector industrial de Can Margarit es troba en una localització privilegiada, molt a prop de l’autopista AP-7 i de l’autovia A-2. La seva proximitat amb Barcelona, a només 31 quilòmetres de distància, li permet ser un lloc ideal per a la distribució tant a nivell nacional com internacional. El polígon de Can Margarit ja compta amb el centre logístic de Decathlon des del passat 19 d’octubre i també hi ha previst la implantació d’altres companyies, com per exemple una important empresa especialitzada en la producció de cartró.

Leventon
El grup integrat de propietat Goodman, que opera en diferents països del món, ha desenvolupat un projecte per donar resposta a les necessitats actuals de Leventon, companyia d’abast internacional dedicada a l’I+D, producció i comercialització de dispositius mèdics d’un sol ús (sistemes d’infusió) i subsidiària de WertenLife. El nou desenvolupament impulsat per Goodman és per a ús industrial i logístic i rep el nom de Can Margarit III Logistics Centre i contempla dues instal•lacions: una de 10.000m2 per a Leventon i una altra de 7.000m2 per a lloguer. Les obres començaran properament i estaran acabades a l’estiu.

Ocupació i desdoblament de la B-224
L’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires ha destacat que amb la implantació de Leventon el sector industrial de Can Margarit dóna un nou pas per convertir-se en un dels principals motors econòmics del país, que permetrà potenciar l’economia local i millorar l’ocupació. Can Margarit, un cop a ple rendiment, té capacitat per generar al voltant de 2.500 llocs de feina. Actualment s’està desenvolupant la segona fase del nou polígon, que ocupa una superfície de 65 hectàrees. Un cop acabat, disposarà d’un total de 17 parcel·les que permetran tant la implantació de grans empreses en naus aïllades com d’empreses petites i mitjanes en naus agrupades.

El desenvolupament econòmic de Can Margarit implicarà també un augment del volum de trànsit de la carretera B-224, una via que ja suporta actualment unes xifres molt elevades de pas de vehicles. Per aquest motiu, l’alcaldessa Maria del Carme Rallo ha tornat a reclamar el desdoblament de la carretera.

Darrera actualització: 01.02.2017 | 12:29