Inversió de 45.000 euros per arranjar el camí del Maset

Dimarts, 24 de gener de 2017 a les 16:50

Una subvenció de 45.491,08 euros permetrà arranjar el camí del Maset, una via rural que uneix el barri sesrovirenc de Can Bargalló amb Martorell i que transcorre en bona part del seu recorregut paral·lel al riu Anoia. Avui el diputat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega i l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Maria del Carme Rallo, han presentat el projecte.

La Diputació de Barcelona destinarà durant el mandat 2016-2019 un total de 786.733,64 euros a la millora i manteniment de camins municipals del Baix Llobregat. En total, s’arranjaran 36 vials de 21 municipis de la comarca. Sant Esteve Sesrovires s’ha acollit a aquest pla de millora i manteniment, que s’ha concretat en el camí del Maset, de 3.604 metres de longitud

Jordi Fàbrega, diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, i Maria del Carme Rallo, alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires han presentat el projecte durant una roda de premsa que ha tingut lloc avui en un dels trams del camí.

Arranjament
L’actuació a Sant Esteve Sesrovires, que està prevista que s'executi al 2019, es concreta especialment en dos sectors de la via. En la zona compresa entre Can Bargalló i la masia coneguda com el Maset es repararà el pas elevat sobre un torrent amb la formació d’aletes protectores laterals per evitar l’erosió que afecta el pas quan es desborda. En el tram que va del Maset a Martorell, el camí està descalçat a causa de l’erosió d’aigua, fet que obliga a construir un mur de contenció.

A més d’aquestes dues actuacions concretes, també es repararà la plataforma del camí amb aportació de graves de recuperació compactades per tal de suprimir els tolls d’aigua que hi ha al llarg del recorregut.

 

Camí del Maset

Darrera actualització: 24.01.2017 | 17:03